fbpx

מאפה פילו במילוי בשר טחון ב-7 שלבים

בשרי
Prep: קצר |

מאפה פילו במילוי בשר טחון

מרכיבים:

  • בצל
  • פטריות
  • בשר טחון
  • מלח,פלפל שחור,קינמון
  • צנוברים
  • דפי פילו

אופן ההכנה – מאפה פילו במילוי בשר טחון

  1. במחבת גדולה אני מטגנת שמן זית, בצל חתוך גס וקוביות פטריות, לאחר שזה מוכן מוסיפה את הבשר
  2. לאחר שהבשר מקבל צבע אני מוסיפה כפית מלח גס, חצי כפית פלפל שחור ורבע כפית קינמון (לא חובה, רק למי שאוהב) מערבבת ומוסיפה צנוברים, לאחר שהבשר הצטמצם מכל הנוזלים אני מכבה את האש
  3. להרכבת המנה אני לוקחת דפי פילו מופשרים (אני השתמשתי ב10 אבל אתם יכולים להשתמש בכל החבילה, תלוי בכמות הבשר- 10 מתאימים ל400 גרם בשר טחון)
  4. שימנתי כל דף בשמן זית משני הצדדים והתחלתי בהרכבה
  5. שני דפים בתחתית ולהדק היטב ואת כל השאר בפינות כדי שאוכל לארוז את זה כמו מתנה לחג😜
  6. אחרי שנוצרה לי קערה הוספתי את כל התערובת בשר שלי, סגרתי את כל הקצוות והכנסתי לתנור על 180 מעלות למשך 35 דקות
  7. הוצאתי והגשתי בצלחת הלבנה המהממת שלי עם טחינה

חכו לקראנץ!

 

למתכונים נוספים שיחממו לכם את הלב:

לחמניות חלב חמאה

מאפה לוטוס ושוקולד לבן

 

חפשו אותנו באינסטגרם ובפייסבוק וגלו עולם מלא מתכונים:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

 

למתכון של shir’s food

לבלוג>Shirsfood.co.il

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.