fbpx

פאדג’ בראוניז קינדר

חלבי
Prep: קצר |

מתכון של meital_michaeli התותחית

בראוניז קינדר עסיסי ונימוח בטירוף……

מרכיבים:

  • 300 גרם שוקולד מריר (אפשר גם חלב)
  • 200 גרם חמאה קוביות
  • 150 גרם סוכר
  • 175 גרם קמח לבן
  • קורט מלח
  • 4 ביצים L

אופן ההכנה – פאדג’ בראוניז קינדר

  1. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים לתערובת אחידה
  2. מוסיפים פנימה את הסוכר, קורט מלח וטורפים היטב.
  3. מוסיפים פנימה את הביצים, כל פעם אחת, עד שהן נטמעות לתערובת אחידה.
  4. מקפלים פנימה את הקמח, מוסיפים שבבי קינדר, אוראו, אגוזים או כל דבר אחר שאוהבים
  5. מניחים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל30-35 דק אפיה או עד שנועצים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
  6. מצננים חותכים לריבועים ומקשטים כרצונכם
    בון אפטיט💗

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.