fbpx

פאדג’ שוקולד ופיסטוק ללא קמח ב6 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון לפאדג’ שוקולד פיסטוק היסטרי🤤 ללא קמח

מרכיבים:

🌸לעוגת הפאדג’:🌸

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 125 מ”ל שמנת מתוקה
  • 3 ביצים גדולות
  • 150 גרם סוכר
  • 70 גרם קורנפלור
  • 20 גרם קקאו

🌸לגאנש השוקולד:🌸

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ”ל שמנת מתוקה

🌸לקרם פיסטוק:🌸

  • 500 מ”ל שמנת מתוקה
  • 30 גרם אבקת סוכר
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 50-80 גרם מחית פיסטוק איכותית

אופן הכנת הפאדג’ שוקולד:

לפאדג’:

  1. בקערה נמיס יחד שוקולד מריר, חמאה ושמנת מתוקה לתערובת אחידה.
  2. במיקסר נקציף ביצים שלמות עם סוכר לקבלת תערובת תפוחה.
  3. נאחד בין תערובת השוקולד לתערובות הביצים ונקפל פנימה קורנפלור וקקאו.
  4. נעביר לתבנית משומנת בקוטר 22 ס”מ ונאפה ב180 מעלות טורבו 25-30 דקות.                         לא לפחד אם העוגה מעט לחה, היא מתייצבת בקירור.

לגאנש השוקולד:

  1. נמיס יחד את חומרי הגאנש ונערבב עד לאיחוד.
  2. נמזוג מעל הפאדג’ שלנו ונעביר לקירור של מספר שעות במקרר.

לקרם פיסטוק:

  1. נקציף את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקציפה רכה רכה, נוסיף את הפודינג ומחי הפיסטוק ונקציף לקרם יציב. נזלף מעל הפאדג’ ונקשט בפירות טריים שווים.

 

נסו עוד מתכונים פשוטים להכנה כאן למטה:

פאד קפאו ב-30 דקות הכנה

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אותנו ברשתות החברתיות וגלו מתכונים נוספים:

לאינסטגרם של מתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.