מרכיבים לפאד קפאו:
- שמן זית
- 3-4 שיני שום כתוש
- 1 בצל בינוני
- 2 גמבות אדומות
- 1-2 פלפל חריף
- חופן נענע
- 1 חבילת בזיליקום טרי
- 0.5 כפית צ’ילי חריף
- מלח גס לפי טעם
- 500 גרם בשר טחון
- 1 כפות כורכום
- 2כפיות פפריקה מתוקה
- 0.5 כפית פלפל שחור
- 2-3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות מיץ לימון
- אורז מכל סוג שתבחרו
- 4 ביצים
אופן ההכנה – פאד קפאו
- במחבת לשים שמן זית ולטגן את השום והבצל
- להוסיף את הגמבה והפלפל החריף
- להוסיף נענע ובזיליקום קצוצים-כמה שיותר יותר טעים ומוסיף מלא טעם וריח
- להוסיף מלח וצ’ילי חריף
- לערבב את הכל ולהוציא לצלחת
- באותה המחבת לטגן בשר טחון
- להוסיף תבלינים – כורכום, צ’ילי חריף ,פפריקה מתוקה, צ’ילי חריף ומלח
- להוסיף את התערובת ממקודם ועוד עלי בזיליקום שלמים
- להוסיף את הסויה והלימון
- להעביר לצלחת עמוקה עם אורז
- במחבת לשים כמות נדיבה של שמן ולטגן ביצת עין
- הביצה צריכה להיות קריספית מלטה ואת הצהוב נשקה בשמן החם כדי שיהיה נוזלי ועם זאת יתבשל
למתכונים נוספים:
בקרו גם ברשתות החברתיות שלנו:
למתכון של shir’s food האלופה
לבלוג>Shirsfood.co.il
Category: