fbpx

פאד קפאו ב-30 דקות הכנה

בשרי
Prep: בינוני |

מרכיבים לפאד קפאו:

  • שמן זית
  • 3-4 שיני שום כתוש
  • 1 בצל בינוני
  • 2 גמבות אדומות
  • 1-2 פלפל חריף
  • חופן נענע
  • 1 חבילת בזיליקום טרי
  • 0.5 כפית צ’ילי חריף
  • מלח גס לפי טעם
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפות כורכום
  • 2כפיות פפריקה מתוקה
  • 0.5 כפית פלפל שחור
  • 2-3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • אורז מכל סוג שתבחרו
  • 4 ביצים

אופן ההכנה – פאד קפאו

  1. במחבת לשים שמן זית ולטגן את השום והבצל
  2. להוסיף את הגמבה והפלפל החריף
  3. להוסיף נענע ובזיליקום קצוצים-כמה שיותר יותר טעים ומוסיף מלא טעם וריח
  4. להוסיף מלח וצ’ילי חריף
  5. לערבב את הכל ולהוציא לצלחת
  6. באותה המחבת לטגן בשר טחון
  7. להוסיף תבלינים – כורכום, צ’ילי חריף ,פפריקה מתוקה, צ’ילי חריף ומלח
  8. להוסיף את התערובת ממקודם ועוד עלי בזיליקום שלמים
  9. להוסיף את הסויה והלימון
  10. להעביר לצלחת עמוקה עם אורז
  11. במחבת לשים כמות נדיבה של שמן ולטגן ביצת עין
  12. הביצה צריכה להיות קריספית מלטה ואת הצהוב נשקה בשמן החם כדי שיהיה נוזלי ועם זאת יתבשל

 

למתכונים נוספים:

בורקס בשר מדפי אורז

פרגיות בטריאקי על אורז

 

בקרו גם ברשתות החברתיות שלנו:

לאינסטגרם של מתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

למתכון של shir’s food האלופה

לבלוג>Shirsfood.co.il

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.