fbpx

פולנטה פטריות ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

פולנטה פטריות

מתכון של דניאל עמית😍

מרכיבים לפולנטה פטריות:

  • פטריות שיטאקי
  • פטריות שימאג’י חומות
  • חמאה
  • 3 שיני שום
  • ליטר חלב
  • שמנת מתוקה
  • כוב קמח תירס
  • 50 גרם פרמזן

אופן ההכנה:

  1. חותכים לרצועות פטריות שיטאקי (מורידים להם ת׳חתכה הזאת את הרגל) שיש להם טעם דומיננטי וחזק ופטריות שימאג׳י חומות. אפשר למצוא בכל סופר/ירקן של ״חוות תקוע״.
  2. מקפיצים עם חתכה חמאה וכשהן משחימות מוסיפים 3 שיני שום פרוס ומלח.
  3. בסיר נפרד מחממים ליטר חלב ושמנת מתוקה שלמה.
  4. כשזה מגיע לרתיחה, מוסיפים לאט לאט כוס קמח תירס (גם אותו יש בכל סופר) וכמעט כפית שטוחה מלח. תוך כדי מערבבים כדי שלא יווצרו גושים. כמעט כל הזמן לערבב.
  5. רגע לפני שזה מוכן זורקים נגיד 30 גרם חמאה ו50 גרם פרמזן מגורדת ומערבבים עד למרקם אחיד.
  6. מגישים עם הפטריות ומעל מוסיפים פרמזן ואם יש לכם קצת שמן כמהין מוסיף המון.

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.