fbpx

פוקאצ’ה ביתית מנצחת

פרווה
Prep: בינוני |

קרדיט לעדן רווח התותחיתת🤩

מתכון לפוקצ׳ות (12 יחידות אישיות)🍞
מצרכים:
*כוס מדידה חד״פ של שתייה קרה

  • קילו קמח לבן מנופה
  • כוס וחצי שמן זית
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כוסות מים פושרים
  • כף מלח

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המצרכים בקערה מלבד המלח ולאחר לישה קצרה מוסיפים את המלח ולשים עד לאיחוד מלא (הבצק צריך לצאת קצת דביק)
  2. נותנים לבצק לתפוח 20 דקות לאחר מכן מתחילים לרדד את הבצק לגודל הרצוי (לא לרדד דק מידי, צירפתי תמונות שתוכלו לראות את העובי).
  3. נותנים לבצק לתפוח במגש עוד חצי שעה ולאחר מכן מברישים במעט מים ואח״כ בשמן זית, עושים חורים בבצק עם האצבעות (צירפתי תמונה) ומפזרים מלח גס, זעתר וירקות וגבינות לפי טעמכם האישי.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות אפייה רגילה למשך 20 דקות.

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.