fbpx

פוקאצ’ה ב-10 שלבים קצרים

פרווה
Prep: קצר |

פוקאצ’ה מדהימה מקמח כוסמין מלא

(יוצאות 4 פוקאצ’ות בינוניות)

מצרכים לפוקאצ’ה:

  • 4 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 2 כפות סוכר
  • כף שמרים יבשים
  • כף משפר אפייה- לא חובה
  • 1.5 כוסות מים פושרים
  • כפית מלח
  • 0.5 כוס שמן זית

אופן הכנה של הפוקאצ’ה:

1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הסוכר והשמרים ומעבדים מעט.

2. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים כ-5 דקות

3. מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים 5 דקות נוספות, הבצק נראה כאילו הוא “מתפרק קצת” זה בסדר, תנו לזה את הזמן של זה ובסוף אם צריך חברו לכדור עם הידיים.

4. מעבירים את הבצק לקערה משומנת היטב, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו.

5. מחלקים את הבצק לכדורים שווים בידיים משומנות. מניחים בצד להתפחה של 30 דקות.

6. מניחים תבנית תנור בתוך התנור ומחממים תנור לחום מקסימלי לפחות 30 דקות, כך שהתנור יהיה בוער ממש וכך גם התבנית.

7. מוציאים את התבנית מהתנור בזהירות בעזרת כפפות, מניחים הפוכה על משטח העבודה ובעזרת הידיים מותחים את כדורי הבצק לצורות פוקצ’ה מוארכות ומניחים על התבנית הרותחת.

8. מניחים מעל לפוקצ’ות איזה תוספות שאוהבים ומפזרים מעל מעט מלח גס.

9. אופים בתנור החם 15-20 דקות, או עד שהפוקצ’ות שחומות ופריכות.

10. מצננים ומגישים בליווי שמן זית.

 

עוד טעמים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של sap_kitchen_world

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.