fbpx

פילה אמנון בתנור ב6 שלבים

פרווה
Prep: קצר |

פילה אמנון בתנור

פילה אמנון בתנור ברוטב צ׳רמלה. ניתן לטגן את הדגם עם שמן, אפשר גם להכניס את דג האמנון לתוך התנור.

מרכיבים:

  • 6 פילטים של דג אמנון טרי(עדיף ללא עור)
    לרוטב צ׳רמלה: (ל 6 מנות)
  • 4 שיני שום כתוש
  • כפית שטוחה כמון
  • חצי כפית שטוחה מלח
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • חצי כפית צילי גרוס חריף / מתוק לפי הטעם
  • שליש כוס שמן זית
  • שליש כוס חומץ / שליש כוס מיץ לימון למי שלא אוהב חומץ
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. ממליחים את הדגים קודם כחצי שעה ושוטפים במים.
  2. מייבשים בנייר מגבת/סופג את הפילטים וטובלים משני הצדדים בקמח תפו”א
  3. אופציה 1: לטגן בשמן
  4. אופציה 2: (יותר דיאטטי) למרוח בשמן זית משני הצדדים לשים בתנור עד להזהבה.
  5. לערבב היטב את מרכיבי הרוטב
  6. אפשר להוסיף רבע כוס מים שיהיה יותר דליל
    ובתאבון(:

 

נסו עוד מתכונים עם דגים:

שווארמה דגים

קציצות דגים ברוטב אדום

 

יש טעמים מופלאים גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

 

 

למתכון של danielafooood האלופה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.