פילה אמנון בתנור
פילה אמנון בתנור ברוטב צ׳רמלה. ניתן לטגן את הדגם עם שמן, אפשר גם להכניס את דג האמנון לתוך התנור.
מרכיבים:
- 6 פילטים של דג אמנון טרי(עדיף ללא עור)
לרוטב צ׳רמלה: (ל 6 מנות) - 4 שיני שום כתוש
- כפית שטוחה כמון
- חצי כפית שטוחה מלח
- כפית גדושה פפריקה מתוקה
- חצי כפית צילי גרוס חריף / מתוק לפי הטעם
- שליש כוס שמן זית
- שליש כוס חומץ / שליש כוס מיץ לימון למי שלא אוהב חומץ
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
- ממליחים את הדגים קודם כחצי שעה ושוטפים במים.
- מייבשים בנייר מגבת/סופג את הפילטים וטובלים משני הצדדים בקמח תפו”א
- אופציה 1: לטגן בשמן
- אופציה 2: (יותר דיאטטי) למרוח בשמן זית משני הצדדים לשים בתנור עד להזהבה.
- לערבב היטב את מרכיבי הרוטב
- אפשר להוסיף רבע כוס מים שיהיה יותר דליל
ובתאבון(:
נסו עוד מתכונים עם דגים:
יש טעמים מופלאים גם ברשתות החברתיות:
למתכון של danielafooood האלופה
Category: