fbpx

פיצה לבנה עם פטריות ובלסמי ב 4 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

פיצה לבנה עם פטריות ובלסמי

המרכיבים לפיצה לבנה:

לבצק:

  • 1 קג קמח פיצה/פוקאצ׳ה/00
  • כפית שטוחה שמרים
  • כף דבש
  • כף מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 600 מל מים בטמפ׳ החדר

לרוטב:

  • 125 מל שמנת מתוקה/לבישול
  • 50 גרם גרנה פדנו/פרמז׳ן מגוררת
  • מעט מלח ופלפל.

אופן ההכנה – פיצה לבנה:

  1. בקערת המיקסר מניחים שמרים , דבש ומים ומערבבים. מוסיפים את הקמח והמלח ולשים במהירות איטית במשך כ 5 דקות. מוסיפים את שמן הזית ולשים עוד כ 10 דקות. מתחילים במהירות נמוכה ולאחר כדקה ממשיכים במהירות בינונית. המרקם שמתקבל הוא בצק רך ומעט דביק.
  2. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 250 גר׳ כל אחד. חשוב לעצב את הכדור למרקם חלק ומתוח. מניחים על תבנית משומנת היטב וממשיכים כך עם שאר הכדורים.. מכניסים לקירור ל 12 שעות עד 24. שעתיים לפני ההכנה יש להוציא את הכדורים מהמקרר לתפיחה אחרונה.
  3. פותחים כל כדור בקמח סמולינה ומעצבים לפיצה.
  4. מניחים רוטב , גבינות ותוספות ומכניסים לטאבון בחום 380-400 מעלות. הפיצה מוכנה תוך 90 שניות!!

 

אפיה בתנור הביתי:

מחממים תנור עם אבן שמוט בתוכו על חום מירבי למשך שעה!! מעצבים את הפיצה על נייר אפיה ומעבירים אותה בעזרת משטח לאבן שמוט. אופים עד הזהבה❤️

 

 

עוד מתכונים שאולי תרצו לנסות:

פיצת שוקולד ב6 מרכיבים שיש בכל בית

פיתה עם זעתר ב10 דקות

 

אנחנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם😋

לפייסבוק😋

 

 

מתכון של anat_elisha_kitchen

📷https://bit.ly/3e2hrKb

פיצה בטאבון /450c.com/anat_elisha_kitchen

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.