fbpx

פלאפל ב 5 שלבים

פרווה
Prep: קצר |

מתכון של Rachelikis4 האלופהה🤩

📷https://bit.ly/3C3eHZT

מרכיבים:

  • 6 כוסות חומס יבש שהושרה לילה שלם וסונן, אין צורך לבשל ואני משתמשת בחומוס בינוני .
  • חצי צרור פטרוזליה
  • צרור כוסברה
  • 3 בצלים בינוניים
  • גמבה אדומה שלמה או פלפל חריף
  • שום כתוש
  • כפית אבקת אפיה,כפית סודה לשתיה, 2 כפות כמון,מלח פלפל
  • 5 כפות קמח שטוחות
  • שמן

אופן ההכנה פלאפל

  1. לטחון את החומוס, פטרוזיליה,כוסברה,בצל וגמבה במעבד מזון
  2. להוסיף כף גדושה שום כתוש,כפית אבקת אפיה,כפית סודה לשתיה,2 כפות כמון,כפית פלפל שחור,כף גדושה מלח,5 כפות קמח שטוחות,רבע כוס מים אולי כף נוספת במקרה בצורך
  3. לערבב לתוך הירק הטחון לעיסה רטובה אבל יחסית יציבה( אפשר לראות בהייליט השמור)
  4. לתת לעיסה לנוח במקרר לפחות שעתיים
  5. לגלגל ולטגן

חשוב מאוד לשים לב שהשמן יהיה חם אבל אם הפלאפל מתחיל להתפרק החום חזק מידי וצריך להחליש את האש

אני משחקת עם האש פעם בכמה דקות כדי שישאר בחום תקין.

מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם ובפייסבוק

לעוד מתכונים

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.