פסטה בחמאת לימון ואפונת שלג
מרכיבים לפסטה בחמאת לימון:
- פסטה
- 5 שיני שום פרוס
- אפונת שלג
- 50 גרם חמאה
- 2 כפות לימון
- מלא פרמזן
אופן ההכנה:
- מכינים פסטה עם מלח לפי הוראות היצרן.
- לרוטב- קצת שמן זית, לטגן 5 שיני שום פרוס ולהוסיף את אפונת השלג (שזה דבר מזזזה טעים!),
- מקפיצים אותה קצת ומוסיפים משהו כמו 40-50 גרם חמאה, 2 כפות לימון ומלח (אם חסר עוד לימון תטעמו ותוסיפו).
- מוסיפים מצקת ממי הבישול של הפסטה, מוסיפים את הפסטה ומלאאא פרמזן מגורד מעל ושיהיה לכולם בתאבון 😍
עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:
פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים
חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:
מתכון של דניאל עמית💓
Category: