fbpx

פסטה פסטו ביתית ב-4 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

פסטה פסטו ביתית

מתכון של דניאל עמית התותחית😍

מרכיבים לפסטה פסטו ביתי:

  • 3 כפות צנוברים קלויים
  • 2 שיניים שון
  • כוס פרמזן
  • 3 כוסות עלי בליזיקום טריים
  • חצי כוס שמן זית
  • פסטה
  • שמנת לבישול
  • כף וחצי גדושה של מסקרפונה

אופן ההכנה:

  1. לפסטו-במעבד מזון שמים 3 כפות צנוברים קלויים (איך קולים? מחממים מחבת שמים את הצנוברים עד שהם שחומים ושלום על ישראל) 2 שיני שום, כוס פרמזן, 3 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים, מלח וחצי כוס שמן זית (קצת בריאות). אני השתמשתי בשל יד מרדכי.
  2. טוחנים הכל עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. מחממים מחבת, מוסיפים קצת שמנת לבישול (אפילו השתמשתי ב15%, הלם)
  4. מוסיפים פסטו איזה 2 כפות תסתכלו לפי הצבע ואז מוסיפים כף וחצי גדושה של מסקרפונה שנותנת לזה קרמיות.

 

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.