fbpx

פרייד צ’יקן ב-8 שלבים

בשרי
Prep: בינוני |

פרייד צ’יקן ותפוצ׳יפס אפוי/anat_elisha_kitchen

מצרכים לפרייד צ’יקן:

  • 1 קג נתחי עוף – כנפיים/פרגיות עם העור/בלי/שוקיי עוף
  • 3 כוסות קמח
  • 4 ביצים L
  • 2 שיניי שום גדולות, מעט ג׳ינג׳ר מגורד
    תבלינים:
  • מלח, פלפל לבן, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה
  • 1 ליטר שמן לטיגון עמוק!!!!!
    לתפוצ׳יפס :
  • 5 תפוחי אדמה סגולים ולבנים
  • שמן זית
  • מלח ים

אופן ההכנה – פרייד צ’יקן:

  1. מניחים את נתחי העוף בקערה ומתבלים בכפית שטוחה מלח, חצי כפית פלפל לבן, כפית שטוחה פפריקה חריפה, כפית בהריון פפריקה מתוקה . מגרדים את שיניי השום והג׳ינג׳ר(לא חובה, מומלץ) מ
  2. היטב, אוטמים בניילון נצמד ולמקרר לשעתיים.
  3. פורסים את תפוחי האדמה דק דק במנדולינה מתבלים בשמן זית ומלח ים, מערבבים היטב ומכניסים לתנור 200 מעלות עד הזהבה.
  4. מחממים שמן בסיר עמוק ומכינים את העוף לקראת טיגון..
  5. מניחיםב את הקמח ומתבלים במלח, פלפל לבן, מעט פפריקה חריפה וכפית פפריקה מתוקה. מערבבים.
  6. בקערה נפרדת מניחים את הביצים ומערבלים קלות.
  7. את נתח העוף בביצה ולאחר מכן בקמח. חוזרים על הפעולה 3 פעמים!!!!! ממשיכים כך עם שאר הנתחים.. מעבירים לסיר עם השמן החם ומטגנים עד הזהבה עמוקה. זה לוקח בין 10-12 דקות.
  8. מניחים על רשת לצינון (לשמירה על הקראנצ׳יות) את הפרגית מומלץ לאכול בלחמניה עם חסה תפוצ׳יפס ומלאאאאא רטבים!! את הכנפיים.. בידיים😍😍😍

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של anat_elisha_kitchen💓

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.