fbpx

צ’ורוס

חלבי
Prep: בינוני |

מתכון של meital_michaeli 💓

מתכון לצורוס מנצח. כאלה שאוכלים מהם ביס אחד ולא רוצים להפסיק

מרכיבים:

  • 240 מל חלב-כוס
  • כפית מחית וניל
  • 60 גרם סוכר-חצי כוס
  • קורט מלח
  • 100 חמאה
  • 140 קמח-כוס
  • 3 ביצים L

אופן הכנה – צ’ורוס

  1. בקלחת על אש גבוהה- חלב מלח וניל סוכר וחמאה להמסה מלאה של החמאה ורתיחה(בעבוע).
  2. מורידים מהגז. מוסיפים את כל הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק-זה קורה נורא מהר.
  3. מעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 3 דק במהירות גבוהה, הבצק לא אחיד וזה בסדר.
  4. טורפים את הביצים בקערה נפרדת ומוסיפים את הביצים בהדרגה לתוך תערובת המיקסר עד שכל הביצים נטמעות בתוך. כשהתערובת מוכנה ניתן לבדוק עם האצבעות בדיוק כמו שעשיתי בסטורי ונוצרת צורת שפיץ בין האצבעות.
  5. בתוך סיר שופכים שמן לטיגון עמוק וממתינים שיגיע לרתיחה-ל170 מעלות. מעבירים את תערובת הצורוס לשק זילוף עם צנטר משונן ומזלפים לתוך השמן העמוק רצועות בגודל שתרצו. מגלגלים בסוכר וקינמון וטובלים באיזה סירופ/ממרח שאוהבים.
    חנוכה שמח😜

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.