fbpx

קונכיות פסטה ממולאות בגבינה ב-5 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

קונכיות פסטה ממולאות בגבינות/ anat_elisha_kitchen

מצרכים לקונכיות פסטה ממולאות בגבינות:

  • 300 גרם פסטה קונכיות

למלית:

  • 1 גביע ריקוטה פרסקה 9%
  • 100 מוצרלה מגורדת
  • 100 פרמז׳ן מגורדת
  • פלפלצ׳ילי קצוץ
  • 10 עלי בזיליקום קצוצים
  • מעט גרידת לימון
  • מלח

לרוטב:

  • 400 גרם עגבניות שרי חצויות
  • 3 פלפלונים קצוצים
  • 4 שיניי שום חצויות
  • רוטב עגבניות שרי עם בזיליקום/ כל רוטב עגבניות עם בזיליקום
  • 4 כפות שמן זית
  • כפית סוכר חום כהה
  • חצי כפית פלפל
  • כפית מחוקה מלח
  • כוס מים

אופן ההכנה – קונכיות פסטה ממולאות בגבינות:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות 2 דק׳. מצננים ומסננים. שופכים מעט שמן זית למניעת הידבקות של הפסטה.
  2. מניחים את כל חומרי המלית בקערה, מערבבים היטב ומעבירים לקירור.
  3. מכינים את הרוטב:
    מחממים סיר עם שמן זית ומניחים את השום מטגנים דקה ומוסיפים את העגבניות והפלפלונים. מקפיצים כ 2 דקות ומוסיפים את רוטב עגבניות השרי. מתבלים בסוכר, מלח, ופלפל. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 12 דק׳.
  4. מרכיבים את המנה:
    מחממים תנור ל 180 מעלות.
    ממלאים את הקונכיות בגבינה ( כפית )
    מעבירים את הרוטב לתבנית חרס חסינת חום. מסדרים את הקונכיות, מפזרים פרמזן ומכניסים
  5. לתנור עד הזהבה קלה של הקונכיות. בתאבון❤️

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של anat_elisha_kitchen

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.