fbpx

קייקפופס בראוניז שוקולד כשר לפסח ב-8 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

קייקפופס בראוניז שוקולד כשר לפסח בציפוי בלונדי והכי חשוב-כשלפ

מרכיבים לבראוניז שוקולד כשר לפסח:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה קוביות
  • 150 גרם סוכר
  • 100 גרם קמח תפוח אדמה/קורנפלור
  • 80 גרם אגוזים
  • קורט מלח
  • 4 ביצים

אופן ההכנה – בראוניז שוקולד כשר לפסח:

  1. ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים לתערובת אחידה, מוסיפים פנימה את הסוכר והמלח וטורפים.
  2. מוסיפים פנימה את הביצים, כל פעם אחת, עד שהן נטמעות בתערובת.
  3. מקפלים פנימה את קמח תפוח האדמה והאגוזים.
    מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל30-35 דק אפיה או עד שנועצים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים.
  4. מצננים ועוברים לחלק הכיפי. מחלצים את הבראוני מהתבנית ומפוררים בקערה לפירורים
  5. מוסיפים מעט חלב לפי העין לקבלת תערובת נוחה לגלגול ולא פירורית, אם יש צורך מוסיפים מעט חלב. יוצרים כדורים בינוניים יחסית, למי שיש משקל שקלתי כל יחידה ל35 גרם ופנימה הכנסתי קוביית בלונדי.
  6. ובינתיים נעבור להכנת הציפוי
    לציפוי בלונדי:
    120 גרם שוקולד בלונדי+80 גרם שוקולד לבן עם 2 כפות שמן להמסה במיקרו בפולסים של 30 שניות, כל פעם לחמם 30 שניות, לערבב ולהכניס שוב למיקרו עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת נוזלית.
  7. לוקחים מקל סוכריה וטובלים את הדופן שלו בתערובת הבלונדי ונועצים בכדורי הבראוני שהכנו מראש
  8. מכניסים למקפיא ל20 דק ולאחר מכן טובלים בשוקולד בלונדי שהמסנו קודם, במידה והוא התקרר קצת כמובן לתת לו חימום שוב במיקרו. אופן ההכנה נמצא בהייליט. בהצלחוש🌟

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של meital_michaeli האלופהה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.