fbpx

קציצות דגים ברוטב אדום

Recipe by
פרווה
Prep: בינוני | | Servings: 4-8

לקציצות הדגים:

  • סלמון טחון
  • פיטרוזיליה. בצל. שום- בסלייסר הכי קצוץ שאפשר
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • פפריקה. מרק עוף. וכורכום

לרוטב.

  • שמן
  • גמבה אדומה רצועות
  • ראש שום מקולף ומפורק
  • פלפלים יבשים מתוק /חריף
  • 4 עגבניות – 3 גרדתי ו1 חתכתי לפרוסות
  • 1 גזר חתכתי דק דק

 

אופן ההכנה:

  1. שמים שמן במחבת עם כל הירקות, מוסיפים מלח, פלפל שחור וכורכום וחצי כוס מים בערך
  2. בכוס שמה כף פפריקה גדוש ועוד כפית פפריקה גרוסה גס, פותחת טוב טוב בשמן
  3. מסדרת את הדגים והקציצות דגים בסיר, ועם כף שופכת מעל כל דג וקציצה מהשמן עם הפפריקה.
  4. מפזרת צרור כוסברה מעל הכל
  5. לבשל הכל בערך 25 דק

קרדיט למתכון הנפלא לנירית המדהימה! בקרו בדף האינטגרם שלה

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.