fbpx

קרם ברולה ב-4 מצרכים

חלבי
Prep: בינוני |

קרם ברולה

מצרכים לקרם ברולה:

  • 600 מל שמנת מתוקה
  • 125 גרם חלמונים
  • 115 גרם סוכר
  • מקל וניל /כפית מחית וניל

אופן ההכנה – קרם ברולה:

  1. בקלחת מניחים את השמנת המתוקה הסוכר ותוכן זרעי מקל הוניל ( גרגירים) או כפית מחית וניל. מבשלים על הגז תוך כדי ערבוב ומחכים לסף רתיחה בלבד! 80 מעלות.
  2. בקערה נפרדת מניחים את החלמונים, טורפים בעזרת מטרפה ידנית. שופכים את השמנת המתוקה לתוך החלמונים בדרך הבאה: קודם חלק קטן ומקפידים לערבב היטב ( השוואת טמפרטורה) ולאחר מכן את שאר השמנת בזרם דק תוך כדי ערבוב. את כל המסה מעבירים דרך מסננת צפופה( לא לוותר).
  3. מניחים תבניות אישיות בתוך תבנית אפיה עמוקה וממלאים כמעט עד הסוף. שופכים לתבנית עצמה בזהירות מים רותחים ומעבירים לתנור שחומם מראש על 120 מעלות לחצי שעה.
  4. הקרם מוכן כאשר הוא מעט יציב בצדדים אבל רוטט במרכז. מוציאים מהתנור ומעבירים את הכלים האישיים למקרר למינימום שעתיים!!!! מפזרים מעט סוכר חום, שורפים בעזרת ברנר וחופרים עם הכפית❤️

הערות:
1.זמן האפייה תלוי בגודל הכלים שלכם. אני הכנתי בכלים גדולים וזה לקח שעה! אם אתם מכינים בכלים חד פעמיים אז חצי שעה העסק מוכן.
2. למתכון הזה צריך משקל, תתכוננו מראש🙏🏻

 

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של anat_elisha_kitchen❤️

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.