fbpx

קרם שניט ב-6 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

קרם שניט

מתכון של דניאל עמית🤩

מרכיבים לקרם שניט:

  • בצק עלים חמאה
  • אבקת סוכר
  • מסקרפונה
  • שמנת להקצפה
  • תמצית וניל

אופן ההכנה – קרם שניט

  1. קודם כל חשוב להפשיר את הבצק כמה שעות!!! כשהוא מוכן לעבודה, מחממים תנור על 180 מעלות.
  2. מניחים בצק עלים חמאה על מגש אפייה ומפזרים אבקת סוכר. עליו מניחים עוד נייר אפייה ועל זה שמים תבנית ריקה רק כדי שיהיה משקל ושלא יתנפח.
  3. אופים בערך 15 דקות, מורידים את התבנית ואופים עוד 15 דקות (עד שמזהיב)
  4. נותנים לבצק להתקרר קצת וחותכים אותו.
  5. לקרם – מקציפים חמש שניות את את המסקרפונה לבד (250 גרם), מוסיפים חבילה שמנת להקצפה, חמש כפות אבקת סוכר, כפית תמצית וניל ומקציפים הכל לקצפת יציבה (תטעמו אם צריך להוסיף מתיקות תוסיפו)
  6. מרכיבים את הקינוח – מניחים שכבה של בצק ומעליה שליכטה של הקרם עד לשכבה האחרונה ומעליה מניחים תותים ומפזרים אבקת סוכר.

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.