fbpx

מתכון לקרמבו ב20 דקות

חלבי
Prep: קצר |

מתכון לקרמבו קפה שוקולד לבן, טעים, מושחת והכי מתאים לחורף!❄️☕️❤️

מרכיבים:

❄️לבצק הפריך:❄️

  • 210 גרם קמח (כוס וחצי)
  • 75 גרם אבקת סוכר (חצי כוס + כף)
  • 150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 חלמוני
  • קורט מלח

☕️למרנג אספרסו:☕️

  • 200 גרם חלבון
  • 400 גרם סוכר
  • 40 מ”ל אספרסו חזק

אופן ההכנה:

לבצק:

1. בקערת מיקסר נעבד את כל החומרים פרט לחלמונים לפירורים קטנים.

2. נכניס פנימה את החלמונים ונאחד לבצק אחיד.

3. נרדד על משטח מקומח ונקרוץ עיגולים בקוטר 8-10 ס”מ.

4. נאפה ב170 מעלות טורבו כ12 דקות.

5. שימו לב שניתן להכין חצי מכמות הבצק (אני הכנתי מנה שלמה כדי שיהיו בבית עוד עוגיות לנשנוש).

למרנג:

1. נחמם בסיר מעט מים.

2. בקערה שניתן להניח מעל סיר נערבב את כל החומרים.

3. נבשל בבאן מרי עד להמסת הסוכר בחלבון (לוקח כ10 דקות).

4. למדויקים שבינכם יש להגיע לכ70 מעלות.

5. ברגע שכל הסוכר נמס בחלבון נעביר למיקסר ונקציף עד ליצירת קציפה יציבה וקרירה.

6. נזלף מעל העוגיות את הקרמבו ונקפיא לפחות לשעתיים!

🍫לציפוי שוקולד לבן:🍫

500 גרם שוקולד לבן

100 גרם חמאת קקאו

1. נמיס את השוקולד הלבן וחמאת הקקאו עד להמסה מלאה.

2. נקרר לפחות רבע שעה.

3. נכניס את הקרמבו הקפוא מצד הקציפה לתוך ציפוי השוקולד וניתן לו לזלוג.

4. ברגע שהקרמבו צופה ועודפי הציפוי ירדו ניתן להניח אותו בכלי הגשה.

5. את שארית הציפוי ניתן להקפיא עד 3 שבועות.

6. ממליץ בחום לאכול את הקרמבו הישר מהמקפיא❄️

 

 

מתכונים נוספים ששווה לנסות:

נודלס חמאת בוטנים קרמי ב-10 דקות

קינוח כוסות קינדר של קרין רפאלוב

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלנו

לפייסבוק שלנו

 

מתכון של tomerumansky האלוף

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.