מצרכים:
- חבילת רביולי (במילוי לפי בחירתכם)
- חבילת שמנת לבישול 32%
- שמן זית 2 כפות
- 25 גרם חמאה
- חבילת רסק עגביות
- חבילת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות דקות
- בצל חתוך לקוביות קטנות
- 2 עגבניות מקולפת וחתוכות לקוביות קטנות
- אורגנו
- שום כתוש
- מלח פלפל
- *אפשרות לשדרוג :חצי כפית אגוז מוסקט גרוס.
אופן הכנה:
- בסיר הראשון מרתיחים מים ו2 כפות מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הרביולי
- משמנים מחבת עם שמן הזית, מטגנים את הבצל החתוך עד שהוא ניהיה שקוף, מוסיפים את הפטריות, אחרי 2 דק’ שופכים פנימה את העגבניות שלנו, רסק העגבניות, התבלינים, השום ומוסיפים את החמאה לבפנים בהדרגה.
- מוסיפים חצי כוס מים חמים, כשהרוטב ניהיה סמיך מעט ורותח (מבעבע), מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
- מסננים את הרביולי (הרביולי מוכנים כאשר הם צפים), מוסיפים את הרוטב לרביולי המסונן, ומפזרים מעל מעט אורגנו.
בתאבון!