fbpx

רביולי ברוטב רוזה טעים

Recipe by
סגור לתגובות על רביולי ברוטב רוזה טעים
20
| Servings: 5

מצרכים:

  • חבילת רביולי (במילוי לפי בחירתכם)
  • חבילת שמנת לבישול 32%
  • שמן זית 2 כפות
  •  25 גרם חמאה
  • חבילת רסק עגביות
  • חבילת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות דקות
  • בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 2 עגבניות מקולפת וחתוכות לקוביות קטנות
  • אורגנו
  • שום כתוש
  • מלח פלפל
  • *אפשרות לשדרוג :חצי כפית אגוז מוסקט גרוס.

אופן הכנה:

  1. בסיר הראשון מרתיחים מים ו2 כפות מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הרביולי
  2. משמנים מחבת עם שמן הזית, מטגנים את הבצל החתוך עד שהוא ניהיה שקוף, מוסיפים את הפטריות, אחרי 2 דק’ שופכים פנימה את העגבניות שלנו, רסק העגבניות, התבלינים, השום ומוסיפים את החמאה לבפנים בהדרגה.
  3. מוסיפים חצי כוס מים חמים, כשהרוטב ניהיה סמיך מעט ורותח (מבעבע), מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
  4. מסננים את הרביולי (הרביולי מוכנים כאשר הם צפים), מוסיפים את הרוטב לרביולי המסונן, ומפזרים מעל מעט אורגנו.

בתאבון!