fbpx

רביולי סלק במילוי גבינות ב-9 שלבים פשוטים

חלבי
Prep: בינוני |

רביולי סלק במילוי גבינות/anat_elisha_kitchen

מרכיבים לרביולי סלק במילוי גבינות

למחית הסלק:

  • 2 סלקים בינוניים אפויים עד ריכוך בתנור
    לבצק:
  • 190 גרם קמח דורום לפסטה
  • 150 גרם קמח סמולינה
  • 80 גרם מחית סלק
  • 3 ביצים m
  • חצי כפית מלח
    למלית:
  • 250 גרם ריקוטה
  • כף גדושה גבינת שמנת
  • כף גדושה מחית סלק
  • 100 גרם פרמז׳ן מגורדת
  • מלח
    לרוטב:
  • 50 גרם חמאה
  • 2 שיניי שום כתושות
  • 250 מל שמנת מתוקה/בישול
  • חצי חבילת עלי תרד בייבי
  • חצי כוס יין לבן
  • מלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט
    לקישוט:
    מעט גבינה כחולה( לא חובה)

אופן ההכנה – רביולי סלק:

  1. במעבד מזון טוחנים את הסלקים למחית חלקה.
    לקערת המיקסר מכניסים את חומרי הבצק ולשים כחמש דקות. במידה ודביק מוסיפים מעט קמח.
  2. עוטפים בניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה.
  3. בקערה מערבבים את חומרי המילוי ומעבירים לשק זילוף.
  4. מחלקים את הבצק לשניים, מקמחים ומרדדים במכונת הפסטה. מתחילים באפס 3 פעמים וממשיכים עד 6.
  5. מניחים 2 יריעות של פסטה, אחת במקביל לשנייה.
  6. מזלפים תלוליות של המילוי במרווחים על יריעה אחת. מניחים את היריעה השניה מעל, מהדקים מהמרכז החוצה.
  7. קורצים רביולי ומניחים על משטח מקומח.
  8. בסיר ממיסים את החמאה ומוסיפים את שיני השום. מטגנים מעט ומוסיפים את התרד. ממשיכים לטגן ומוסיפים את היין. מאדים את האלכוהול במשך כ 5 דקות. מוסיפים תבלינים ואת השמנת.
  9. מבשלים במשך כמה דקות לאיחוד והסמכה.
    מבשלים את הרביולי במשך כ 3 דקות (עד שהם צפים) ומעבירים לסיר עם הרוטב. מוסיפים גבינה כחולה ובתאבון.

 

גלו טעמים נוספים באתר שלנו:

צ’יפס מושלם ב-2 שלבים פשוטים

עוגיות שוקולד מושלגות ב-7 שלבים

 

בקרו ברשתות החברתיות שלנו:

לאינסטגרם של מתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של anat_elisha_kitchen💓

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.