fbpx

רוזלך בצק שוקולד ב-4 צעדים פשוטים

חלבי
Prep: קצר |

טוב, אז אני בטוחה שכולכם מכירים רוזלך… אבל תודו שכזה עוד לא ראיתם!

רוזלך בצק שוקולד- שוקולך!!!!🍫 ​
ואל תשכחו איפה ראיתם אותו לראשונה🤩​
אז קבלו מתכון לשלמות הזאת! ​

מרכיבים לרוזלך:

  • 270 גרם קמח ​
  • 30 גרם קקאו​
  • חצי כפית שמרים יבשים​
  • 190 מ״ל מים​
  • 20 גרם שמן ​
  • רבע כפית מלח ​
    ​למילוי: ​
  • אני מילאתי בנוטלה ונגיעה של חמאת בוטנים (מי שלא אוהב לא חייב אבל עצה שלי משדרג ברמות!) ​
    ובאופן כללי אפשר למלא בכל ממרח אחר שבא לכם.​

אופן הכנה: ​

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה (אפשר גם ללוש באופן ידני) שמים את הקמח, קקאו, שמרים ומערבבים. מוסיפים את המים והשמן ומערבבים. מוסיפים את המלח ולשים במשך 5 דקות לבצק חלק ורך. ​
  2. מתפיחים במשך שעה עד להכפלת הנפח.​
  3. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשני חלקים. מרדדים למלבן דק, מורחים את המילוי ומגלגלים. חותכים לחתיכות ומניחים על נייר אפייה. ​
  4. אופים על 250 מעלות במצב סטטי (פס למעלה ולמטה) במשך 5 דקות. ​

    *לסרטון הכנה דפדפו👉🏼
    *למי שאין משקל בבית, באינטרנט תוכלו למצוא טבלת המרות ממשקל לכוסות🙏🏼​
    *לצורה מושלמת ממליצה לכם לחתוך חתיכות עבות יחסית כדי שלא יחליק הצידה, ובנוסף לשים לב שאתם מניחים את הסגירה כלפי מטה כדי שלא יפתח.​

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של galadut המדהימה💓

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.