fbpx

בראוניז נוטלה ב6 שלבים

חלבי
Prep: בינוני |

רול בראוניז נוטלה בשילוב במבה נוגט🍫

מתאים לאירוח בעיקר לחג השבועות

מצרכים לבראוניז נוטלה:

  • 250 גרם נוטלה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות חלב
  • 2 כפות גדושות של קמח לבן מנופה (30 גרם)
  • כף קקאו (15 גרם)
  • קורט מלח ים אטלנטי/מלח גס
  • שקית במבה נוגט
  • 2 כפות ממרח לבחירה (מרחתי ממרח שוקולד חלב+לבן של ״צוקטה״)
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה – בראוניז נוטלה:

 

  1. מערבבים בקערה נוטלה+ביצים+חלב, לאחר האיחוד מוסיפים קמח+קקאו וממשיכים לערבב בעזרת מטרפה עד לאיחוד.
  2. משטחים את בלילת הבראוניז על נייר האפייה (במגש סטנדרטי של תנור), מפזרים מעל נגיעות מלח ומכניסים לתנור שחומם מראש על אפייה 160 מעלות למשך 10 דקות בלבד.
  3. ברגע שמוצאים את הבראוניז מהתנור מורחים על כולו שכבה דקה מהממרח שבחרתם, מפזרים שברי במבה ומתחילים לגלגל כמו סושי לרול גדול (אל תחכו שהבראוניז יתקרר כי אז זה יתפרק לכם).
  4. עוטפים את הרול בניילון נצמד ומכניסים להקפאה למשך שעה.
  5. לאחר ההקפאה ממיסים את השוקולד הלבן+חלב+שמן בפולסים במיקרוגל ולאחר מכן מוסיפים שברי במבה נוגט, מערבבים ושופכים את השוקולד מעל הרול.
  6. חותכים לפרוסות בגודל הרצוי וזהו, זה מוכן😊

*מומלץ לשמור במקפיא ולהוציא 10 דקות לפני האוכל כי זה פשוט יותר טעים!

*אפשר לוותר על הבמבה נוגט או להחליף אותה במוצר אחר.

 

מתכונים טעימים ששווה לנסות:

עוגיות בוטנים לפסח ב-7 שלבים פשוטים

עוגיות שוקולד פאדג 9 דקות אפייה

 

לרשתות החברתיות של מתכונים ישראל:

לאינסטגרם

לפייסבוק

 

מתכון של עדן רווח האלופה🤩

 

 

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.