fbpx

רול ריבת חלב ושוקולד לבן ב-6 מרכיבים

חלבי
Prep: קצר |

רול ריבת חלב ושוקולד לבן

מרכיבים:

  • 5 כפות גדושות ריבת חלב – 250 גרם
  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 30 גרם חמאה
  • 300 גרם פתיבר/בסקוויטים
  • כוס קוקוס – 80 גרם
  • חופן שוקולד לבן/שוקולד קצוץ גס

אופן הכנה רול ריבת חלב ושוקולד לבן :

  1. בקערה שמים ריבת חלב, שמנת מתוקה וחמאה ומחממים במיקרו עד לקבלת תערובת חלקה ונוזלית. במקביל במעבד טוחנים גס פתיבר. מוזגים מעל את תערובת ריבת החלב שהמסנו ומאחדים. מוסיפים פנימה כוס קוקוס, מערבבים ומוסיפים פנימה שבבי שוקולד לבן.
  2. מכינים על משטח העבודה שלנו חתיכת ניילון נצמד ארוכה מעט, מוזגים את התערובת שלנו למרכז הניילון נצמד ומתחילים לגלגל לצורת רול/נקניק.
  3. חותכים שוב חתיכת ניילון נצמד ומגלגלים שוב. וכך חוזר חלילה 4 פעמים. מהדקים טוב את הצדדים ומכניסים את הרול שלנו למקפיא ל3-4 שעות לפחות. אפשרי גם לילה לפני.
  4. לאחר שהרול קפא מחלצים מהניילון ופורסים לחתיכות יפות יפות. טובלים את הקצה במעט שוקולד מומס ממש כמו רול סושי אמיתי ונהנים מהרגע😜
  5. לציפוי שוקולד מעל: 100 גרם שוקולד לבן + כף שמן מחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד למסה חלקה וטובלים את חתיכות הרול שלנו.

 

*לאחר ההכנה הרול ריבת חלב ושוקולד לבן נשמר במקרר

*מהכמות של המתכון ניתן להכין 2 רולים קטנים במקום אחד גדול

*ניתן לגלגל בקוקוס במקום לטבול בשוקולד

 

לעוד עוגות טעימות באתר שלנו:

עוגת ביסקוויטים ב-7 מרכיבים שיש בכל בית

עוגת לוטוס ב3 שלבים

 

חפשו את מתכונים ישראל בעמוד האינסטגרם

חפשו את מתכונים ישראל בעמוד הפייסבוק

 

למתכון של meital_michaeli האלופהה

meital_michaeli מתכון לרול ריבת חלב שוקולד לבן!!! מ מ כ ר

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.