fbpx

שווארמה דגים ב-3 שלבים

פרווה
Prep: בינוני |

שווארמה דגים

מצרכים לשווארמה דגים:

  • 1 קג דג בורי טרי ומפולט (ניתן להכין עם כל דג רק שיהיה טרי ומפולט)
  • 3 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
  • כף תבלין לשווארמה
  • חצי כף תבלין לסטייק
  • רבע כף פלפל אנגלי טחון
  • מלח
  • שמן זיתבצל סגול עם סומאק👨‍🍳
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות
  • רבע צרור פטרוזילה
  • כף מיץ לימון טרי
  • חצי כפית פלפל צ׳ילי גרוס
  • כפית שטוחה סומאק
  • כפית שמן זית
    מערבבים היטב.

אופן ההכנה – שווארמה דגים:

  1. את הדגים חותכים לקוביות 2*2 סמ
    מניחים בקערה, מוסיפים את התבלינים וכף שמן זית. מערבבים היטב ומכניסים למקרר עד שהבצל יהיה מוכן.
  2. מחממים סיר רחב ומוסיפים את הבצל (בלי שמן) מאדים במשך כ 5 דקות תוך כדי ערבוב עד לקבלת צבע חום זהוב. מוסיפים כ 4 כפות שמן זית ומטגנים עוד 3 דקות. ( מקפידים על להבה גבוהה) מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים יחד עם הבצל. מדי פעם מערבבים. ברגע שהדג משנה את הצבע, המנה מוכנה!
  3. מחממים טורטייה על המחבת של השווארמה, מורחים טחינה ירוקה , בצל סגול עם סומאק, סלט ירקות מוסיפים את השווארמה ומוסיפים עוד קצת טחינה ירוקה. בתאבון❤️
    מגישים על טורטייה חמה

 

נסו עוד מתכונים באתר שלנו:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו את מתכונים ישראל גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

 

מתכון של anat_elisha_kitchen❤️

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.