fbpx

שווארמה ותפוחי אדמה

בשרי
Prep: בינוני |

מתכון של דניאלה שרביט האלופה😍

ארוחת צהריים שכולם אוהבים😋
שווארמה הודו עם פיתה ,תפוחי אדמה בתנור(יותר בריא וטעים מצ׳יפס)טחינה,סלט וחמוצים😻

מרכיבים:
לשווארמה:

  • 2 בצלים בינוניים
  • 700 גרם שווארמה חתוך לקוביות/רצועות
  • תבלין לשווארמה-חובה
  • פלפל מלח כמון
    ****
    לתפוחי אדמה בתנור:
  • חותכת תופחי אדמה דק
  • מלח גס,פלפל שחור גרוס ושמן זית.

אופן ההכנה:

לשווארמה:

  1. במחבת מטגנת
  2. 2 בצלים בינוניים
  3. מוסיפה 700 גרם שווארמה חתוך לקוביות/רצועות
  4. מתבלת בתבלין לשווארמה-חובה
  5. פלפל מלח כמון
    ****
    לתפוחי אדמה בתנור:
  6. מחממת תנור על חום הכי גבוה
    לוקחת תבנית משמנת אותה בשמן זית,
  7. חותכת תופחי אדמה דק
  8. מסדרת בתנית ומפזרת עליהם מלח גס,פלפל שחור גרוס ושמן זית.
  9. מכסה בנייר כסף ומכניסה לתנור ל30 דקות ,250 מעלות,טורבו
  10. לאחר 30 דקות מוציאה את הנייר כסף ונותנת עוד 20 דקות כדי שישיחמו מעט למעלה ויהיו קרסיפיים😋
    בתאבון

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.