fbpx

שווארמה ב 3 שלבים

בשרי
Prep: קצר |

שווארמת פרגית / שרה הרוש

מרכיבים:

  • 1 קילו פרגיות/שווארמה הודו/חזה עוף
  • 3 בצלים גדולים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כף חאוויג׳
  • 1 כף תבלין לפרגיות
  • 2 כפיות כורכום
  • 2 כפות תבלין לשווארמה

אופן ההכנת העוף

  1. נסדר את העוף שלנו במגש ומעל נפזר את התבלינים עם מעט שמן. נעטוף בנייר כסף ונכניס לתנור על 180 מעלות עד שהעוף כמעט מוכן. נוציא, נקרר מעט ואז נקצוץ דק דק.
  2. בנתיים נקצוץ את הבצל ונטגן היטב. נוסיף את העוף החתוך עם הרוטב לסיר ונוסיף עוד מהתבלינים לפי הטעם.
  3. נבשל עד שהרוטב מצטמצם. נארגן לנו פיתות וסלטים והיידההההה כולם לשלוחן💃🏿

שרה_הרוש_פוד

מוזמנים לעקוב אחרינו באינסטגרם ובפייסבוק

לעוד מתכוני בשר

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.