שניצל ממולא בפירה – מתכון של דניאל עמית האלופה!
מצרכים לשניצל ממולא בפירה:
- 2-3 תפוחי אדמה בינוניים
- כף מזולה בטעם חמאה
- חזה עוף פרוס
- כוס קמח
- 2 ביצים
- כף חרדל דיז’ון
- מלח לפי הטעם
- כוס פירורי לחם
אופן הכנה:
- קולפים את התפוחי אדמה חותכים לקוביות ושמים במים רותחים עם מלח.
- כשהם מתרככים, מסננים, מוסיפים כף מזולה בטעם חמאה, מלח ומועכים.
- לוקחים חזה עוף ומשטחים אותו בעזרת פטיש כדי שיהיה דק.
- על החזה עוף מוסיפים פירה וסוגרים עם חזה עוף נוסף.
- טובלים בקמח, ואז בביצה שמעורבבת עם כף חרדל דיג’ון ומלח ואז בפירורי הלחם.
- מטגנים עד להשחמה קריספית מכל הצדדים.
בתיאבוןן!!
מתכונים נוספים שאולי תאהבו:
למתכונים נוספים באינסטגרם שלנו לחצו פה >>
עשו לייק בעמוד שלנו בפייסבוק >>
Category: