fbpx

תפוח אדמה מוקרם ב-5 שלבים

חלבי
Prep: קצר |

תפוח אדמה מוקרם טעימייייםםםם ברמותתתת!!!!

מרכיבים:

  • תקנו תפוחי אדמה-שמיועדים לאפיה(!)
  • שום
  • חמאה
  • פטריות
  • 2 שמנת מתוקה
  • פרמז’ן
  • קצת יין לבן

אופן ההכנה – תפוח אדמה מוקרם

  1. תפוחי אדמה-מקלפים אותם ,עוטפים בנייר כסף ולתנור ל45 דקות,250 מעלות,מצב טורבו
  2. לרוטב:
    מטגנת 3 שיני שום עם חמאה,מוסיפה פטריות,קצת יין לבן ומצמצמת נוזלים…
  3. מוסיפה 2 שמנת מתוקה ומתבלת בפלפל,מלח,כמון,אגוז מוסקט(ומי שרוצה קצת מרק פטריות)מגרדת גבינת פרמז׳ן לרוטב
  4. מערבבת,מביאה לרתיחה
    (כדי להסמיך את הרוטב אפשר להוסיף כף קמח/קורנפלור)
  5. שופכת את הרוטב על התפוחאדמה ומפזרת פרמז׳ן בתאבוןןן😋😋😋

 

עוד מתכונים טעימים ששווה לכם לנסות:

פשטידת פטריות עם גבינה מלוחה ב-5 שלבים

עוגת ביסקוויטים ב30 דקות

 

חפשו אתנו גם ברשתות החברתיות:

לאינסטגרם שלמתכונים ישראל

לפייסבוק של מתכונים ישראל

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.