מתכונים ישראל

דג דניס בתנור עם עשבי תיבול

30+-
כמות: 8

מרכיבים:

  • 8 יחידות דניס – פילה נקי מעצמות
  • 1/2 צרור / חבילה קוסברה – קצוץ
  • 1/2 צרור / חבילה פטרוזיליה – קצוץ
  • 8 בזיליקום – עלים קצוצים
  • 3 אורגנו – ענפים קצוצים
  • 1 רוזמרין – ענף – רק עלים קצוצים
  • 1 יחידות פלפלון חריף – קצוץ
  • 3 יחידות שום (שיניים) – כתושות
  • 3 כף/ות לימון כבוש – קצוץ
  • 1/2 כוס/ות שמן זית
  • מלח גס
  • 2 כף/ות מיץ לימון – לימון טרי סחוט

 

אופן ההכנה:

  • 1. בקערה מערבבים את כל החומרים למעט הדג.
  • 2. לוקחים 8 יריעות של נייר אלומיום או נייר אפיה.
  • 3. על כל יריעת נייר מניחים נתח של דג ומעליו כ-2 כפות מתערובת עשבי התיבול. סוגרים את הנייר לצרור אטום ומניחים בתבנית אפיה.
  • 4. כשכל הדגים מונחים בתבנית מכניסים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות ואופים כ-20 דקות.

 

דרגו את המתכון

תגובות למתכון

מתכונים ישראל