טורטיה עם בשר טחון וערמונים - מתכונים ישראל

מתכונים ישראל

טורטיה עם בשר טחון וערמונים

 

מצרכים:

  • חבילת טורטיות
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל אחד בינוני
  • חופן ערמונים קצוצים גס
  • כף שומשום
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • אגוזי מלף קצוצים גס
  • 2כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • כפית קינמון טחון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • טורטייה במילוי בשר טחון וערמונים

 

אופן הכנה:

  1. חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עד שהבצל נהיה שקוף, במקביל מערבבים בקערה את הבשר,ערמונים,שומשום,פטרוזיליה,אגוזים,סוכר,שמן,קינמון,מלח ואת הפלפל שחור ,מערבבים יחד את כל המרכיבים היטב ומוסיפים את התערובת למחבת של הבצל.
  2. מטגנים את הבשר כמה דקות עד שהבשר מוכן.
  3. *מומלץ אחרי הטיגון לטחון את הבשר במעבד מזון ב2-3 פולסים קצרצרים כדי שהבשר לא יישאר גושי.
  4. ממלאים את הטורטיות, סוגרים ומברישים מעל ביצה.(אפשר לצפות בפירורי לחם לקבל מרקם קריספי)
    מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ל7-10 דקות.

בתאבון

דרגו את המתכון

טורטיה עם בשר טחון וערמונים
[5 | 100% | 2]

שתפו את המתכון

תגובות למתכון