fbpx

מרק אפונה קל להכנה

מרכיבים:

  • 500 גרם אפונה יבשה, אפשר גם מקופסת שימורים
  • 2-3 גזרים גדולים חתוכים לקוביות
  • 2 בצלים לבנים בינוניים חתוך לקוביות
  • 4-5 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 ליטר מים
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. משמנים סיר בשמן זית ומטגנים גזר, בצל, ושום על אש בינונית נמוכה כ-10 דקות.
  2. מוסיפים את האפונה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את המים .
  3. טוחנים הכל עד לקבלת תערובת סמיכה.
  4. מחזירים לסיר לבישול קצר נוסף.
  5. מוסיפים ב-10 דקות האחרונות כוסברה קצוצה.
  6. אפשר להוסיף קרוטונים/ שקדי מרק מעל

בתאבון!

Leave a Review

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

1 2 3 4 5

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.