fbpx

עוגת מוס פררו רושה עם שוקולד חם נשפך

Recipe by
סגור לתגובות על עוגת מוס פררו רושה עם שוקולד חם נשפך
חלבי
Prep: ארוך | | Servings: עוגה

מתכון של הדר גליצקי האלופה!

 

מצרכים:

לתחתית:

  • 80 גרם שברי פייטה
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • 50 גרם שוקולד חלב

למוס :

  • 7 גרם ג’לטין
  • 35 מ”ל מים קרים
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 70 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות שוקולד נוטלה
  • 500 מ”ל שמנת מתוקה

לגנאש:

  • 80 גרם שוקולד מריר
  • 80 מ”ל שמנת מתוקה
  • 30 גרם אגוזי לוז מסוכרים

אופן הכנה :

  1. לתחתית ממיסים את השוקולד והחמאה יחד , שופכים אל קערת הפייטה מערבבים היטב ומשטחים לתבנית מכניסים למקפיא לעשר דקות .
  2. אופן הכנה למוס :
    מערבבים את המים עם הגלטין נותנים לזה 10 דק בצד להתנפח ולספוג את הנוזל.
  3. בנתיים ממיסים בבן מארי את השוקולדים יחד מערבבים היטב עד שנמסים לגמרי .
  4. מקציפים את השמנת מתוקה 40 שניות .
  5. מחממים את הגלטין 15 שניות במקרו מערבבים יחד עם השוקולד ושופכים את השמנת .
  6. שופכים אל תוך התבנית ומכניסים למקפיא ל3 שעות התייצבות .

הכנת גנאש:

  1. ממיסים שוקולד מריר
  2. שמנת מתוקה
  3. מערבבים היטב מוסיפים את אגוזי הלוז המסוכרים ושופכים בעדינות מעל העוגה .

קרדיט להדר גליצקי המדהימה!