fbpx

פיצה מרגריטה מבצק כרובית – טעים טעים :)

Recipe by
סגור לתגובות על פיצה מרגריטה מבצק כרובית – טעים טעים :)
40
| Servings: 8


המרכיבים
לבסיס:

  • ראש כרובית בינונית
  • 1 כוס שקדים טחונים
  • 2 ביצים
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כפית בזיליקום יבש
  • מלח
  • פלפל

לציפוי:

  • 4 כפות רוטב עגבניות
  • 3-4 עגבניות שרי חתוכות
  • 130 גרם גבינת מוצרלה חתוכה
  • עלי בזיליקום טריים
  • (תוספות שאוהבים)

 

ההכנה

  1. מחממים תנור ל-190מעלות ותבנית עם נייר אפיה.
  2. גורסים את הכרובית במעבד מזון. מעבירים אותה לתבנית שהכנו מראש ואופים כ-15 דקות. מוציאים ומניחים להתקרר מעט.
  3. לוקחים את הכרובית ושמים בתוך מפית מטבח ולוחצים (עמו בסרטון) להוצאת כל הנוזלים.
  4. מחממים את התנור ל240 מעלות.
  5.  מוסיפים את השקדים, הביצים וכל המצרכים הרשומים למעלה אל הכרובית הגרוסה, עד לקבלת מרקם אחיד.
  6. משמנים תבנית אפיה ויוצקים את התערובת אליה, מסדרים שיהיה באופן שווה.
  7. אופים עוד 15 דק’, עד לקבלת צבע חום זהוב, מוציאים ומניחים בצד להתקרר כ-15 דק’ נוספות.
  8. מפזרים את רוטב העגבניות מעל ה”בצק” שלנו, מוסיפים את גבינת המוצרלה, העגבניות שרי ועלי הבזיליקום. (אפשר להוסיף מה שלבכם חפץ בו).
  9. אופים כ-8-10 דקות נוספות.
  10. מגישים חם 🙂

הסרטון נלקח מערוץ היוטוב “Home Cooking Adventure