fbpx

ספיישל שבועות – בראוניז שוקולד וקוקוס טעימים בטירוף!! כולל סרטון

Recipe by
סגור לתגובות על ספיישל שבועות – בראוניז שוקולד וקוקוס טעימים בטירוף!! כולל סרטון
Prep: 40 דק' | | Servings: 8-12

 

 

מצרכים

  • (100 גרם) שוקולד מריר
  • 3/4 כוס (170 גרם) חמאה
  • 1 כפית (1 גרם) אבקת קפה נמס
  • סוכר 1 כוס (200 גרם)
  • 3 ביצים
  • 1 כפית (5 גרם) תמצית וניל
  • 1 כף (8 גרם) אבקת קקאו כהה
  • 1/2 כפית (2גרם) מלח
  • 3/4 כוס (95 גרם) קמח

מילוי קוקוס

  • 340 גרםהחלב
  • 2 1/2 כוסות (200 גרם) פתיתי קוקוס ממותק

גנאש שוקולד

  • 1/2 כוס (100 גרם) שמנת להקצפה
  • 120 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות. מרחו בחמאה את  הצדדים והתחתית של 20X20 סנטימטר מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית, מעל בן מארי (אפשר גם לשים במיקרו בפולסים קטנים), תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת חלקה. מורידים את הסיר מהאש אבל לשמור את הקערה על פני המים. להוסיף קפה נמס, מוסיפים את הסוכר, ולאחר מכן להסיר את הקערה מן מהתבנית. מצננים מעט.
  3. לשלב את הביצים אחת בכל פעם לתוך התערובת ומקציפים עד לקבלת תערובת. מערבבים פנימה את תמצית הווניל ואז מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת קקאו ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ -30 דקות עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא עם פירורים לחים.
  5. תנו לבראוניס להתקרר לחלוטין.
  6. בקערה משלבים את החלב ופתיתי הקוקוס .מפזרים באופן שווה על גבי הבראוניז.
  7. מכינים את הגנאש השוקולד. מחממים את השמנת בסיר קטן. כאשר שמנת רק מתחילה לרתוח בקצוות, מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד הקצוץ. תנו לזה לשבת דקה אחת, ואז מערבבים עד שהתערובת חלקה. מורחים את זה באופן שווה ושומרים במקרר במשך שעה 1 לפחות לפני ההגשה.
  8. חותכים לריבועים ומגישים.

בתאבון!!

 

הסרטון ביוטוב https://www.youtube.com/watch?v=ph9ybmTzwmE